AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Transport Romania NorvegiaPret: 1 RON

Transport Colete Si Persoane Plecari din Romania-10 si 25 a fiecarei luni Plecam din Norvegia-13 si 28 a fiecarei luni BERGEN- HAUGESUND- OSLO Prestam Serviciile: Transport Persoane si Colete Transport Auto pe Platforma Relocari complete Spre Romania sau Norvegia Traseul pe Norvegia BERGEN- HAUGESUND- STAVANGER- OSLO Pentru detalii si Rezervari apelati cu incredere: +4793986274 Sau 0749900216

 
Mail: pieseautofaniasi@gmail.com
Judet: Iasi
Tel: 0749900216
Oras: IASI
Data adaugare: 16-12-2019, Prestari servicii

Comentarii anunt:

Add comment: