AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Sejur Paste 2017 Pensiunea Magnolia Tismana (expirat)Pret: 420 RON

Pentru a petrece un Paste de neuitat, Pensiunea Magnolia din Tismana, Gorj va ofera un sejur de 3 nopti/4 zile la numai 420 lei sejur/pers. La achitarea integrala a sejurului pana la data de 30.03.2017 beneficati de o reducere de 10% (rest de achitat 378 lei pers/sejur). Ziua 1-cina Ziua 2-MD+P+C ZIua 3-intampinare pascala+MD+Masa festiva de Sf.Paste (bautura inclusa) Ziua 4-MD Cazarea este inclusa in pret. Relatii si rezervari la telefon 0727202096.

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: Tismana
Data adaugare: 20-02-2017, Turism

Comentarii anunt:

Add comment: