AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Personal fabrica de carne Olanda (expirat)Pret: 1000 EUR

Angajam personal necalificat pentru fabrica la ambalat si etichetat carne si mezeluri in Olanda, Germania, Austria si Italia. Se accepta femei, barbati sau grupuri cu varste intre 18 si 55 de ani. Angajarea se face printr-un contract de munca avizat de institutile competente. Salariul este de 1600 euro. Cazarea si masa sunt asigurate de catre angajator. Pentru mai multe informati va asteptam telefonic la numerele de telefon 0741367595 , 0738268935.

 
Mail: -
Judet: Bistrita-Nasaud
Tel: -
Oras: Beclean
Data adaugare: 11-10-2018, Prestari servicii

Comentarii anunt:

Add comment: