AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

O Franciza Alternativa O Afacere a Libertatii (expirat)Pret: 0 RON

O Franciza Alternativa - O Afacere a Libertatii! Se construieste un nou Brand! Participa si tu, oriunde te-ai afla, la constructia acestui Proiect! Este vorba de un Brand de Carte Romaneasca cu autor un scriitor Roman. Un Proiect generos! Nu trebuie sa ai cunostinte de limba engleza sau sa fi specialist în IT. Orice om obisnuit poate sa lucreze in acest Proiect. Mai multe detalii puteti obtine trimitand un e-mail cu subiectul ”Informatii” pe adresa: venache54@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-02-2018, Prestari servicii

Comentarii anunt:

Add comment: