AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Oferta unicat (expirat)Pret: 1500 RON

Cautam fete si baieti in echipa noastra. Nu conteaza din ce tara, oras sau sat. Daca esti activ/a pe facebook 1-3 ore pe zi si doresti sa fi platita pentru timpul petrecut online lasa un comentariu si eu iti scriu detaliilešŸ’Œ Doresti un venit suplimentaršŸ’° lucrand de pe telefonšŸ“±, tableta sau calculatoršŸ’», cum lucrez si eu šŸ˜Š contactati-mašŸ“± - poti lucra la orice ora doresti din zi si din noapte...Mai multe detalii la adresa de email: ameliamadalinasobec@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Arad
Tel: -
Oras: Arad
Data adaugare: 30-11-2017, Altele

Comentarii anunt:

Add comment: