AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Oferta noua Bani din prima luna 100 285 de euro lunar (expirat)Pret: 285 EUR

Cautam urgent colaboratori , prin colaborare la domiciliu. Nu este necesara nici un fel de experienta, veti invata cu noi, tot ce trebuie sa faceti, pas cu pas. Puteti castiga 100 de euro lunar part-time sau 285 de euro lunar full-time, programul il stabiliti in functie de timpul dv liber. Cer si ofer seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la adresa de email: andreeacucu82@yahoo.comMunca la domicili

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 20-03-2016, Prestari servicii

Comentarii anunt:

Add comment: