AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Motopompa pentru presiune ridicata (expirat)Pret: 1800 RON

Motopompa pentru presiune ridicata cu motor in patru timpi Hyundai IC390, de 13 CPSenzor lipsa uleiCorp pompa din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil.Pompa cu deschidere frontala, usor de desfacut .Etansare mecanica de inalta calitate.Diametrul orificiu de refulare 1 1/2( inch )Diametrul orificiu de aspiratie 1 1/2( inchSistem de pornire Manuala (la sfoara)Inaltime maxima de refulare 100m Marime max. particule 9mmCapacitate rezervor combustibil 6.5l Adancime max.de aspiratie 8m

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 12-09-2019, Altele

Comentarii anunt:

Add comment: