AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Lanturi ancorare cu mecanism de tensionare Total Race (expirat)Pret: 1 EUR

Total Race Romania pune la dispozitia clientilor diverse configuratii pentru sisteme complete de ancorare din lant , sisteme ancorare lant cu carlige de scurtare la capete,sisteme lanturi ancorare configuratii complete cu lungime de lant la cerere , sisteme de ancorare profesionale , dispozitive ancorare din lant pentru utilaje militare , dispozitive de ancorare si lanturi de ancorare cu livrare din stoc Bucuresti.

 
Mail: -
Judet: Bihor
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 11-10-2018, Constructii

Comentarii anunt:

Add comment: