AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Incarcator original laptop Dell Inspiron 3800 (expirat)Pret: 120 RON

Incarcator, alimentator laptop original Dell Inspiron 3800 Model: PA-6 Part number: ADP-70EB Tensiune alimentare : 100-240V Tensiune iesire: 20V Curent iesire: 3.5A Putere: 65W Stare produs: adaptor de tensiune nou original Dell Inspiron 3800 Garantie: 12 luni http://www.doctor-laptop.ro/products/Incarcator-original-laptop-Dell-Inspiron-3800.html

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 14-03-2014, Componente

Comentarii anunt:

Add comment: