AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Gsm Boutique - Accesorii si Piese GSM (expirat)Pret: 1 RON

Accesorii si Piese GSM: Display, Lcd, Touchscreen, Baterie/ Acumulator= , Banda Flex, Huse, Carcasa, Tastatura, Capac Baterie, Folie protectie= display pentru orice telefon mobil: Alcatel , BlackBerry, LG, Iphone = Apple, HTC, Motorola, Nokia, Nec, Panasonic, Philips, Sony Ericsson, S= agem, Samsung, Sharp, Siemens, Allview.=20 Tel: 0723482381/ 0765228080=20 http://www.gsmboutique.ro =20

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 04-10-2012, Telefoane

Comentarii anunt:

Add comment: