AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

De Vanzare Laptopuri import Franta (expirat)Pret: 400 RON

Laptopuri de la 400 ron si Calculatoare de la 250 ron ,import Franta. Achizitionarea de calculatoare refurbished sau SH este o solutie economica pentru utilizarea unui calculator de calitate buna pentru aplicatii de tip office,internet,muzica,vizionarea de filme,aplicatii contabile sau de gestiune precum si in multe alte domenii.Aceste echipamente au fost obtinute din licitatie de la institutii din Europa pe care le livreaza testate.Produsele sunt de o calitate ireprosabila http://goo.gl/AXKPlF

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 27-03-2015, Laptopuri

Comentarii anunt:

Add comment: