AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

copaci mari Constanta (expirat)Pret: 1 RON

dedicat și cu experiență, executam lucrari de toaletare, taiere sau doborare copaci mari din Dobrogea, Moldova, Muntenia si in toate localitatile aferente acestor regiuni istorice. Consultanta gratuita in domeniu toaletarii si taierii de arbori mari si periculosi langa fire de curent, acoperisuri de cladiri, garduri si cimitire. Taierea si doborarea arborilor poate fi riscant si pagubos daca nu lucrati cu profesionisti. suna acum 0748653033

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 25-03-2020, Prestari servicii

Comentarii anunt:

Add comment: