AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Cooler laptop Acer Travelmate 8472T (expirat)Pret: 199 RON

Cooler laptop Acer Travelmate 8472T Conector: 4 pini DC 5V 0.5A 2.5W Part number Acer: 60.V1607.005 Garantie: 6 luni Stare produs: cooler laptop fan - nou cu garantie Acer Travelmate 8472T Atentie: compatibil doar pentru Acer Travelmate 8472T cu placa video integrata!!! http://www.doctor-laptop.ro/products/Cooler-laptop-Acer-Travelmate-8472T.html

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: BUCURESTI
Data adaugare: 11-07-2014, Laptopuri

Comentarii anunt:

Add comment: