AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Cabana de Inchiriat la Smida (expirat)Pret: 350 RON

Cabana este situata in Smida, com. Belis. Cabana dispunede: la parter un living spatios,baie cu cabina de dus, bucatarie complet utilata, la etaj 3 dormitoare, 2 bai, capacitate 8 persoane , incalzirea se face cu centrala proprie, foisor, gratar, ceaun, toate acestea se inchiriaza la un pret de 300 lei/noapte, de sarbatorile de Craciun 1.500 lei, Revelion 2017 = 4.500 lei.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Huedin
Data adaugare: 22-11-2016, Turism

Comentarii anunt:

Add comment: