AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Bubulina bunaPret: 1 EUR

Sunt buna la toate, dar vreau sa iti arat personal. Te astept intr-o locatie discreta sa o punem de mamaliga… Astept sa ma suni la 0906.760.654 (1,3 eur/min) pana in ora 20 00. SAU IMI POTI TRIMITE SMS la numarul 1533 (1,5 eur/sms) cu textuL BUBULINA la orice ora si te voi contacta eu instant. Pupici! Celor peste 18 ani! pret fara tva

 
Mail: bubulina@bubulina.bub
Judet: Maramures
Tel: 0906760654
Oras: Baia Mare
Data adaugare: 18-10-2020, Matrimoniale

Comentarii anunt:

Add comment: