AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Asiguram preluare si transport grupuri (expirat)Pret: 1 RON

Asiguram preluare si transport grupuri organizate pentru: -transfer aeroport,hotel,gara,etc; -circuite turistice; -excursii; -tabere scolare,zone turistice si de agrement; -conferinte,targuri si expozitii; -evenimente private,sportive,culturale,artistice,sociale, religioase, corporate,etc; -tururi de oras,tururi tematice,etc; -productie de film; Capacitati de transport:microbuze 15-20 locuri,vanuri 6-8 locuri si autoturisme. Preturi in functie de tipul de autovehicol,distanta,nr zile

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 25-02-2017, Turism

Comentarii anunt:

Add comment: