AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Aragaz Profesional 6 Ochiuri Pret In Rate pe gaz (expirat)Pret: 1 RON

Aragaz Profesional cu 6 ochiuri si cuptor pe gas Structura inox cu gratare emailate vand Aragaz cu destinatie trafic intens de oale si mancaruri cu putere mare pe ochiuri cum ar fi Cantine Autoservire,Restaurant,PENSIUNE,HOTEL Putere ochiuri 6x5kw Robinete de gaz cu termocupla de siguranta Aprindere piezo 220v Cuptor capacitate 4 tavi GN 1/1 Robinet cuptor cu termocupla de siguranta termostatat Aprindere cuptor pizoelectric 220v Productie ITALIA Plata chesh sau rate PLATA IN LEI LA C

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 12-09-2016, Sisteme Desktop

Comentarii anunt:

Add comment: